Sportprogramok

Sportcsarnok: 2017. január 28-29. hétvége

Január 28 – án, szombaton ismét Bozsik tornát rendeztünk az alsózsolcai Sportcsarnokban. Ezúttal az U13-as korosztály méretette meg magát, a Bőcs körzetben lévő csapatok ellen.

Így a mieink Hernádnémeti, Bőcs, Felsőzsolca csapataival csaptak össze; sajnos  Gesztely nem vett részt a tornán.

Az idei első Bozsikon futsal tornát kellett rendezni, ami azt jelentette, hogy 4+1 –es létszámmal és futsal labdával játszottak a csapatok. Az 1X20 perces játékidőben sok gólt és szép cseleket láthattunk. Csapatunk kiemelkedett a támadás felépítésében, labdakihozatalban, amire az edzéseken nagy hangsúlyt fektetünk. Sajnos a betegségek miatt nem tudtunk teljes létszámban  részt venni a tornán. Ennek ellenére a 2004-2005- ben születettek csapata mind a három mérkőzését magabiztosan megnyerte. Csapatunkból két játékos kiemelt jutalomban részesült. Üveges Kristóf és Roha Róbert a torna legjobb játékosai közt emelkedtek ki a mezőnyből.  A csapat tagjai voltak: Vadász Tibor, Milnárcsik Kamil, Roha Róbert, Üveges Kristóf, Balog Martin.

A focit szerető közönség vasárnap sem unatkozhatott. Ugyanis Január 29-én ismét Alsózsolcán rendeztük az MLSZ nagy hagyományokkal bíró téli teremtornájának egyik selejtező csoportját.  A focira kiéhezett közönség Edelény, Sajósenye, Aszaló, MVSC és a hazai csapat Alsózsolca küzdelmeit izgulhatta végig. A torna körmérkőzéses formában zajlott, mindenki játszott mindenkivel. Így egy egész napos programmal szolgált a szurkolóknak.

Csapatunk pontazonossággal a harmadik helyen végzett a tornán, felemás mérleggel – két győzelem mellett két vereséggel -, így sajnos nem jutott tovább a Miskolc Városi Sportcsarnokban megrendezendő döntőre.

Felkészülésünkbe kiválóan illeszkedett a torna. Belátjuk, még szükségünk van erre az egy hónapra, hogy márciusban már a tavalyi kiegyensúlyozott csapatot láthassa a bajnoki mérkőzéseken a közönségünk.

 

 

Alsózsolcai KSC Labdarúgó Szakosztály mérkőzései
Őszi sorsolás:

BAZ Megyei Labdarúgó Szövetség – A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Közép felnőtt csoportjának 2015/16 őszi sorsolása:

1. forduló
08.15. Vatta – Alsózsolca
2. forduló
08.22. Alsózsolca – Emőd
3. forduló
08.29. Bükkzsérc – Alsózsolca
4. forduló
09.06. Alsózsolca – Kisgyőr
5. forduló
09.13. Tiboldaróc – Alsózsolca
6. forduló
09.19. Alsózsolca – Tiszakeszi
7. forduló
09.26. Mezőnagymihály – Alsózsolca
8. forduló
10.03. Alsózsolca – Sajószöged
9. forduló
10.11. Hernádnémeti – Alsózsolca
10. forduló
10.17. Alsózsolca – Cserépfalu
11. forduló
10.23. Szirmabesenyő – Alsózsolca
12. forduló
10.31. Alsózsolca – Ónod
13. forduló
11.07. Mezőcsát – Alsózsolca

14. forduló
11.14. Alsózsolca – Harsány
15. forduló
11.21. Nyékládháza – Alsózsolca

A felnőtt mérkőzések 1700 órakor kezdődnek. Az ifi mérkőzések két órával a felnőtt csapat mérkőzései előtt kezdődnek.

Gyermek kézilabda
Gyermek kézilabda nem csak gyerekeknek! Várjuk mindazokat a 10 éven felüli fiúkat és lányokat, akik kedvet éreznek a kézilabda sportág iránt. Legyetek Ti a jövő alsózsolcai kézilabda csapata! Emellett szívesen látjuk mindazokat a szülőket, hozzátartozókat, akik szeretnének egy kicsit aktívan mozogni, sportolni. A részvétel ingyenes. Helyszín: Sportcsarnok. Időpont: minden csütörtökön délután 1600-1700 óráig. Tiszta sportcipőt és kényelmes sportruházatot mindenki hozzon magával! A mozgást Szilágyi Tamás biztosítja. Várunk minden érdeklődőt!

Aerobic
Minden héten hétfőn és csütörtökön 1830-1930 óráig aerobic foglalkozásokat tartunk a tükrös teremben.

Pingpong
Minden kedden 1800 órától pingpongozni várjuk a mozogni vágyókat.