Tor-kóstoló

Tor-kóstoló 2015 2015. február 14-én, szombaton 900-1500 óráig hagyományőrző disznótor várja az érdeklődőket a Közösségi Ház parkolójában.
Program:
Pálinkás köszöntő és hagymás vér, Csender népi zenekar, Ritmus Táncegyüttes, Szivárvány Vegyes Kar, kecskeduda, jó idő esetén lovaskocsikázás, szabadtéri játékok, kézműves játszóház várja a vendégeket.
Keressük 2015 legfinomabb tepertőjét! A tepertősütő versenyre baráti társaságok, csapatok jelentkezését várjuk. A versenyre február 12-ig lehet jelentkezni a Közösségi Házban vagy Szaláncziné Somos Zsuzsánál a 30 228 1774 telefonszámon. A tepertősütéshez a szalonnát a szervezők biztosítják, a gázpalackról és sütőedényről a versenyzők gondoskodnak.
2015 legjobb pálinkája verseny: a versenyre jelentkezni előzetesen a Közösségi Házban vagy a helyszínen 1100 óráig lehet. Kérjük, hogy a pálinkaversenyre nevezők a következő dokumentumokat hozzák magukkal a szombati versenyre:
– amennyiben a pálinka magánfőzésből származik, úgy a desztilláló berendezés feletti tulajdonszerzést igazoló önkormányzati adóhatósági igazolást,
– ha a pálinkát hivatalos pálinkafőzőben főzték, a pálinka származási igazolványát.
Ételek-italok: hagymás vér, tepertő, hurka, kolbász, toros káposzta, pecsenye, kocsonya, krumplilángos, palacsinta, fánk, pálinka, forralt bor, forró tea.
Belépő felnőtteknek 500,- Ft, gyerekeknek 14 éves korig 300,- Ft. A belépőért böllérmét kapnak a vendégek, amely a helyszínen levásárolható. A további vásárláshoz szükséges böllérméket a rendezvény alatt a Közösségi Házban vásárolhatják meg.
Jöjjenek el, (l)együnk vígan együtt!